Y-News
Vážení přátelé, zimní outdoorová sezóna se pomalu blíží ke konci, i když zatím jen kalendářně. Opět jste nás mohli vidět na Jizerské 50, kde se na víkendové závody registrovalo na 7000 účastníků a atmosféra byla jako vždy skvělá. S našimi mobilními venkovními LED vozíky a LED projekcemi jste se mohli setkat nejen v Bedřichově, ale na akcích na Ještědu, či v Jeseníkách nebo v Olympijských parcích v Brně a v Ostravě. Zima si s námi letos pohrála, ale tuhé mrazy jsme všichni přežili ve zdraví. Nejen my, ale i technologie :). Těšíme se na jaro, máme před sebou spoustu zajímavých akcí, sledujte nás. Děkujeme Vám za přízeň a přeji hezké jarní dny, S úctou David Kramer, Projektový manažer YVENTECH, s.r.o.
Aktuálně
Interní zaměstnanecká konference pro společnost Kofola a.s.
Pro společnost Kofola a.s. jsme zajistili kompletní akci na klíč, od dodání AV technologií, přes služby EasyEvent i YVENT#tag, až po produkční a režijní část. Služba YVENT#tag provázela zaměstnance nejen na konferenční části, ale také při večerním programu v muzeu Grévin.
Reference
Konference pro společnost Tchibo
Zaměstnanecká konference Tchibo byla kompletně řízená aplikací EasyEvent. Od registrace, přes aplikaci, feedback, až po večerní zábavní program. Ten mimo jiné zahrnoval augmentovou realitu v podobě virtuální postavičky, která bavila účastníky a vstupovala do děje eventu. Na akci také nechyběl populární YVENT#tag.
Partnerské akce
EVENT FEST
Přijďte se podívat na první ročník konference o moderních eventech. Chcete vědět, jak úspěšně propojit živé eventy s digitálním marketingem a co udělat s konferencemi, aby na nich nebyla nuda? Odpovědi nejen na tyto otázky naleznete na EVENT FESTu, který se koná 16.3.2018 v prostorách Pražské tržnice (haly č.13 a 17). YVENTECH, kromě toho, že je technologickým partnerem výstavy, zde bude mít také stánek, kde můžete v interaktivní soutěži vyhrát atraktivní ceny.
Partnerské akce
Equal Pay Day
9. ročník velmi oblíbené konference „Ženy sobě“ se blíží. Zapište si do diáře datum 13. – 14.4.2018. V pátek 13.4. se můžete těšit na konferenci pro muže a ženy na téma ŽENY a FINANCE. V sobotu 14.4. proběhne „Mentoring day“ pouze pro ženy. 60 žen profesionálek se podělí o své zkušenosti u kulatých stolů s dalšími účastnicemi na vybrané téma. Hodinové workshopy nabídnou vzdělávání, inspiraci a silné příběhy.

Přihlásit
Venue place
Preciosa store
Přestavujeme Vám nové atraktivní prostory v historickém centru Prahy pro konání akcí. Tento „Křišťálový“ prostor je vhodný pro akce typu „morning breakfast“, menší konference, či workshopy. Navíc, nejenže si prodejnu můžete prohlédnout, zakoupit produkt, ale můžete se dozvědět něco ze světa Preciosy v podobě výkladu od historie po současnost a tradic Preciosy.
Naleznete nás také na:    
YVENTECH, s.r.o. Průmyslový park Harfa
Poděbradská 540/26, 190 00 Praha
Člen skupiny
oneavteam