Y-News
Vážení přátelé, dovolte mi popřát Vám s nadcházejícím rokem 2018 především pevné zdraví, štěstí a spokojenost. Pro rok 2018 jsme pro Vás připravili řadu novinek, které Vám postupně představíme v nejbližších týdnech. Současně bych Vás rád pozval na den otevřených dveří, který se koná od 9. do 11. ledna 2018. Těšíme se na společné akce a věřte, že jsme připraveni pro Vás udělat maximum. S úctou Ing. Karel Knetl - Obchodní ředitel YVENTECH, s.r.o.
Aktuálně
Den otevřených dveří v PVA EXPO Letňany je již za dveřmi! Safe the date: 9. – 11.1.2018
Den otevřených dveří společností YVENTECH a AV MEDIA a.s., ve spolupráci s partnery PVA Expo Letňany a Stones catering, bude probíhat ve dnech 9. až 11. ledna 2018. Návštěvníkům budou představeny inovativní trendy ve světě AV Technologií a bohatý program. Pozvánky a digitální registrace právě běží. Těšíme se na Vás!
Reference
Mikulášská s The Tap Tap
Se konala již po páté, tentokrát ve Fórum Karlín. Mikulášská se vysílala v přímém přenosu na ČT2 a vystoupili zde hosté jako Xindl X, americká zpěvačka a hudebnice Gaelynn Lea, Kamil Střihavka a další. Nechyběla ani tradiční mikulášská nadílka.
Reference
Pohár prvního programu Česko – Finsko
V přímém přenosu utkání hokejového turnaje o Pohár prvního programu Česko – Finsko jste mohli spatřit uvítací LED sloupy hráčů, které dodala naše společnost. Zápas nakonec skončil výhrou pro Česko 3:2!
Reference
Eurovision Young Dancers
V kongresovém centru Praha se uskutečnil 16. prosince patnáctý ročník soutěže mladých tanečníků Eurovision Young Dancers. Soutěž byla určena pro mladé neprofesionální tanečníky ve věku 16 až 21 let, jejichž disciplína byl moderní tanec. Na tuto akci jsme zajistili projekci.
Reference
Vánoční večírek společnosti Olympus
Vánoční večírek našeho významného klienta se uskutečnil ve Slovanském domě na Příkopech. Hudebním programem provázela skupina G-Point Hunters, v naši režii pak bylo technologické odbavení akce přes světla, zvuk, projekci po odbavení spotů a DJ na akci.
Reference
Silvestr v Centru Babylon Liberec
Již třetím rokem jsme měli na starosti kompletní zajištění Silvestra v Centru Babylonu v Liberci. Do dvou sálů jsme dodali technologie, ve třetím jsme se postarali navíc o kompletní produkci na klíč.
Produkty, Novinky
Přinášíme evoluci na valných hromadách v podobě IVS Hlasování
- Okamžité výsledky
- Adresné hlasování
- Nastavení váhy hlasů
- Neustálá informace o usnášeníschopnosti

Zahoďte papírky, hlasujte digitálně!
Připravujeme
Tradiční zimní oblíbený běžecký závod Jizerskou 50, stánek pro společnost CUE na výstavě ISE v Amsterdamu, zaměstnaneckou konferenci pro společnost Kofola Československo a další zajímavé eventy. Sledujte náš web.
Naleznete nás také na:    
YVENTECH, s.r.o. Průmyslový park Harfa
Poděbradská 540/26, 190 00 Praha
Člen skupiny
oneavteam