Y-News
Vážení klienti, příznivci a přátelé YVENTECHU, i v tomto předvánočním čase vám předkládáme náhled do světa eventů z konce roku 2017. Dovolte mi, abych vám poděkovala za přízeň, skvělou spolupráci a nadšení pro akce, které společně sdílíme. Přeji vám krásné Vánoce a hodně sil a zdraví v novém roce 2018, ve kterém se vynasnažíme udělat vaše akce ještě hodnotnější, atraktivnějšími a zábavnějšími a podpořit tak vaše úsilí a podnikání. Video PF 2018 ke zhlédnutí zde
Aktuálně
Gala večer Prague International Marathon v hotelu Hilton
Prague International Marathon pořádal Gala večer k příležitosti zakončení běžecké sezóny pro rok 2017 a poděkoval sponzorům a partnerům.

Více informací
Reference
21. ročník Konference Forum 2000
Na každoročně pořádané konferenci se letos diskutovalo o tom, jak posílit demokracii v dnešní nejisté době, o negativních trendech v demokracii a o její obnově. Na akci vystoupilo přes 250 delegátů a téměř 100 řečníků z celého světa, konference se zúčastnilo více než 1000 hostů.

Více informací
Reference
Superdebata Poslední slovo
V Kongresovém Centru Praha se konala předvolební debata celostátních lídrů politických stran a hnutí do parlamentních voleb s názvem Poslední slovo. Ve spolupráci s Českou televizí jsme zajistili technologie a podpořili tak unikátní přímý přenos.

Více informací
Reference
Konference Marie Claire s názvem Women at work
Konference o ženách v bussinessu se konala v hotelu Four Season v Praze. Pro Marie Claire jsme realizovali kompletní technický set up četně produkce a záznam konference prostřednictvím nové služby Mediasite.
Reference
Videomapping pro Českou Basketbalovou Federaci (ČBF)
Během basketbalového utkání světové kvalifikace Česko proti Islandu, konané 24. 11. v pardubické Tipsport aréně byl v poločasové show videomapping, který plynule přecházel v rozloučení s ex-kapitánem lvů, Jiřím Welschem a jeho reprezentační kariérou.

Více informací
Připravujeme
Den otevřených dveří v PVA EXPO Letňany - Safe the date: 9.-11. 1. 2018
Den otevřených dveří společností YVENTECH a AV MEDIA a.s., ve spolupráci s partnery PVA Expo Letňany a Stones catering, bude probíhat ve dnech 9. až 11. ledna 2018. Návštěvníkům budou představeny inovativní trendy ve světě AV Technologií a bohatý program. Pozvánky a digitální registrace proběhnout v blízkém termínu. Těšíme se na Vás!
Naleznete nás také na:    
YVENTECH, s.r.o. Průmyslový park Harfa
Poděbradská 540/26, 190 00 Praha
Člen skupiny
oneavteam