Y-News
Vážení klienti, doba prázdnin, dovolených a festivalů pomalu končí a já pevně věřím, že jste si tento letní čas pěkně užili.  Pro nás znamená léto především festival Colours of Ostrava, který byl i letos velkolepý. Jako video partner festivalu jsme zajistili LED projekce pro Českou spořitelnu stage, ArcelorMittal stage, Agrofert Fresh a Electronic stage. Letos s ještě většími LED obrazovkami a novými full HD projektory. V naší režii byly také doprovodné projekce pro kapely a všechny konference pro tlumočení v Meltingpotu. Fantastické počasí, úžasné kapely a nezapomenutelná atmosféra. Děkujeme a těšíme se příští rok opět od středy do soboty 18. – 21.7.2018 na viděnou! Hezký podzim - David Kramer; Projektový manažer
Aktuálně
Výstava k 80. výročí letiště Praha
Výstava se nachází v příletové hale veřejné části Terminálu 2. Tato unikátní výstava dokumentuje vývoj letiště od jeho založení až po vizi do budoucnosti. Můžete zde spatřit videa a fotografie mapující všechny důležité milníky letiště a interaktivní hry nejen pro děti. Zajistili jsme kompletní koncept výstavy včetně AV technologií i obsahu. Výstava probíhá až do poloviny roku 2018 a nenechte si ji ujít!

Video výstavy
Reference
Koncert vážné hudby Terezín
Při příležitosti vzpomínkové akce v Terezínské Jízdárně jsme realizovali koncert vážné hudby. Na akci jsme dodali audio a projekční technologie a zajistili jsme záznam pro postprodukci.

Více informací
Aktuálně
Konference společnosti OLYMPUS
Každoroční konference našeho významného klienta se konala tentokrát v Dubrovníku, pod názvem „CEE regional Kick off meeting 2017 AWARDING CEREMONY“. Moderátorem večera včetně slavnostního předávání cen byl herec Marek Vašut.

Více informací
Reference
Srpen ve znamení Basketbalu
Ve dnech 5. a 6. srpna proběhla na Václavském náměstí FIBA 3x3 WORLD Tour Prague 2017. YVENTECH na tomto světovém turné 3x3 spolupracuje s FIBA již 3. rokem. Mezinárodní olympijský výbor zařadil Basketbal 3x3 do programu olympiády, na novou olympijskou disciplínu se tak můžeme těšit na letních hrách v Tokiu 2020.
Reference
Basketbalista roku
Koncem srpna proběhlo „slavnostní vyhlášení tradiční ankety o nejlepší hráčky a hráče sezony 2016/17“ v Mariánských Lázních. YVENTECH pro tento večer zajistil veškeré AV vybavení.

Více informací
Reference
Zlín film festival
57. Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež přinesl kromě bohaté nabídky filmů, také nabitý doprovodný program a festivalový půlmaraton. Naše LED technologie jste mohli po celou dobu akce potkávat na náměstí Zlína nebo u Festivalového zámku.

Více informací
Připravujeme
Ze sportovních akcí máme před sebou poslední část běžeckých maratonů, a to Birell Grand Prix Praha 9.9.2017 v Praze a Mattoni 1/2Maraton 16.9.2017 v Ústí nad Labem.
Z veřejných akcí nás v podzimních měsících čeká se společností Comenius: Kulatý stůl s ministrem financí, akce s Nadací Forum 2000 na Žofíně, či politická Superdebata v KCP s Českou televizí.
Naleznete nás také na:    
YVENTECH, s.r.o. Průmyslový park Harfa
Poděbradská 540/26, 190 00 Praha
Člen skupiny
oneavteam