Dovolujeme si Vás pozvat na akci s názvem „Konference jinak?“, která se uskuteční 1. února 2017 v Kongresovém centru Praha. YVENTECH ve spolupráci s KCP, PCB, Zátiší Group a EXPOsale představí novinky v technologiích, cateringu i expozicích. Těšit se mimo jiné můžete i na inspirativní seminář Mariana Jelínka, který bude hovořit o rozvoji osobnosti a motivaci v době blahobytu. Těšíme se na Vás!
Tato aplikace se stává velmi populární a začíná být součástí Vašich eventů.

YVENT#tag umožňuje:
  • „sbírat“ příspěvky s daným „hashtagem“ pro sociální sítě Twitter, Facebook, Instagram
  • živě sdílet příspěvky na velkoplošných obrazovkách
  • řídit intenzitu zobrazení příspěvků
  • moderovat příspěvky
  • vkládat vlastní obsah (reklamu, výzvu k posílání příspěvků, …)
  • monitorovat a reportovat využití systému
  • nové a další funkce jsou stále ve vývoji
Více informací
Ve dnech 25. – 27. listopadu 2016 se uskutečnil ve Slovanském domě MEZINÁRODNÍ FESTIVAL ALPINISMU. Letos opět vystoupilo několik osobností a legend českého alpinismu. Na akci nechyběly dvě nejvýraznější osobnosti alpinismu Reinhold Messner a Peter Habeler. YVENTECH dodal na festival projekci, ozvučení a osvětlení, které tvořilo změny nálady v místnosti.

Více informací
Na konferenci jsme dodali nejen technické vybavení, obsah a večerní program, ale také jsme zajistili holografickou projekci vice prezidenta společnosti Vodafone ČR, díky které ve stejném okamžiku spolu komunikoval vice prezident se svým holografickým dvojníkem.

Více informací
Akce s mottem „nejlepší je být nejlepší“ se uskutečnila koncem listopadu na Pražském hradě v Nové galerii a ve Španělském sále. Cílem soutěže je ocenit 100 nejlepších firem, podniků a společností dle jejich výsledků. Stejně jako v letech minulých, i letos byl YVENTECH technickým dodavatelem této akce. Zajistili jsme ozvučení, projekci, osvětlení a na dopolední program konference s názvem „Klíčové faktory k úspěchu“ nechybělo také naše tlumočení.

Více informací
Za další akcí jsme se vydali do Švédska. Pro našeho klienta jsme zajistili technologie pro uskutečnění videomappingu na budovu místní knihovny. Obsah projekce připravila společnost 3dsence.

Více informací
YVENTECH vyhrál tendr na Slovensku v rámci oficiálních zasedání při Předsednictví Slovenské republiky v radě EU. Po dobu půl jsme v historické budově Slovenské Národní Rady poskytovali naše služby, špičkové tlumočnické a konferenční technologie.

Více informací
Naleznete nás také na:    
YVENTECH, s.r.o. Průmyslový park Harfa Poděbradská 540/26, 190 00 Praha